جمعه 31 فروردین ماه 1403 عضويت ورود
Module Border Module Border
  پخت ماهی 

کتلت ماهی

مواد لازم:

گوشت ماهی چرخ شده 1 کیلوگرم

سیب زمینی پخته رنده شده 3 عدد

سیب زمینی رنده شده خام 3 عدد

تخم مرغ 1 عدد

آبلیمو 4/1 پیمانه

نمک فلفل ادویه ماهی پودر سیر

پیاز رنده شده 1 عدد

روش پخت:

ماهی بدون استخوان را چرخ کرده، در ابتدا داخل ظرفی ریخته، مزه دار می کنیم بوسیله نمک فلفل آبلیمو ادویه ماهی پودر سیر (به دلخواه می توانیم از سیر له شده استفاده کنیم) برای   مزه دار شدن مواد را با ماهی خوب مخلوط می کنیم. سیب زمینی پخته و رنده شده خام را به آن اضافه می کنیم.

علت اضافه کردن سیب زمینی خام و پخته، از هم نپاشیدن و خوشمزه شدن کتلت است.

پیاز رنده شده را بدون آب به مواد اضافه می کنیم، تخم مرغ را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. هنگام سرخ کردن دست خود را خیس کرده تا ماهی به دست نچسبد و ماهی را با دست فرم داده و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کرده سپس آماده مصرف می باشد.

 

بنیه ماهی و میگو

مواد لازم:

ماهی فیله شده 1 کیلوگرم

میگوی آب پز شده 250 گرم

آرد گندم 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

ماءالشعیر 2/1 پیمانه

بکینیگ پودر 1 قاشق مربا خوری

آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری

شیر 3/2 پیمانه

نمک فلفل ادویه به دلخواه

روش پخت:

تخم مرغ را داخل ظرف شکسته، و خوب مخلوط می کنیم ماء الشعیر را اضافه می کنیم شیر را اضافه می کنیم. نمک، فلفل، ادویه را خوب مخلوط می کنیم. بکینیگ پودر را با آرد مخلوط کرده بعد به مواد دیگر اضافه کرده و مخلوط می کنیم به دلخواه می توانیم زعفران دم شده را اضافه کرده.

ماهی به اندازه 3*3 می بریم ادویه نمک و فلفل را اضافه می کنیم چند دقیقه صبر کرده تا ماهی مزه دار شود ظرف آب را روی حرارت گذاشته نمک و سرکه سفید را به آب اضافه کرده تا بجوش آید که آخر میگوی تمیز شده را داخل آب جوش ریخته 5 دقیقه بعد آبکش کرده و به مواد بنیه اضافه می کنیم.

 ماهی را هم داخل مواد بنیه می گذاریم. ماهی را از داخل مواد بنیه بیرون آورده داخل روغن سرخ می کنیم. میگوها را هم مانند ماهی در روغن سرخ کرده.

روغن برای سرخ کردن باید زیاد باشد تا ماهی و میگو داخل آن به خوبی سرخ شده و با حرارت کم تا مغز پخت شود.

 

طرز تهیه سس ماهی

مواد لازم:

پیاز رنده شده 1 عدد

زعفران آب کرده نصف پیمانه

روغن زیتون

نمک فلفل ادویه ماهی پودر سیر به دلخواه

روش پخت:

پیاز رنده شده را داخل ظرف ریخته، زعفران، روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ماهی پودر سیر را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. ماهی را با قیچی بریده و داخل مواد گذاشته و خوب مخلوط کرده چند ساعت داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شود بعد از چند ساعت، روغن را داغ کرده مواد را از روی ماهی پاک کرده و داخل روغن سرخ می کنیم همچنین می توانیم از ماهی قزل آلا هم استفاده کنیم.

 

تهیه کننده : مدیریت ترویج  با همکاری شرکت کشت گستر بیابانک

 

Module Border Module Border
   
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال جهادکشاورزی خوروبیابانک چیست؟

 

تعداد جوابها : 383

عالی : 87%
خوب : 1%
متوسط : 1%
ضعیف : 11%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 51
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 51

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1724896
Visitors بازديد هاي امروز: 809
Visitors بازديد هاي ديروز: 1023

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/31 پرتال مديريت جهادكشاورزی شهرستان خور و بيابانك
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا